Matka Kuubaan

Tervetuloa nauttimaan autenttisesta matkasta Kuubaan. Tällä elämyksiä täynnä olevalla matkalla pääset lähelle aitoa Kuubaa ja sen rikasta kulttuuria!

Matka-aika 27.12.2019 -10.1.2020

Kukapa ei haluaisi vierailla tällä lumoavalla saarella. Charmikas Kuuba hurmaa kenet tahansa. Musiikki ja tanssi ovat osa jokapäivästä elämää, ja siksi me lähdemme sinne! Saaren ilmasto on trooppinen ja suomalaiselle lämpöä on yleensä riittävästi myös vuodenvaihteen aikaan.

 

Esimakua matkasta löydät videoistamme, tässä suorat linkit:

Tanssitunnit Havannaan video (trailer) 

Tanssitunnit Havannaan.

Tanssitunnit ja aktiviteetit

Havannassa tanssimme yhdessä kuubalaisten koulutettujen opettajien ja tanssijoiden kanssa salsaa, afroa, rumbaa, sonia, reggaetonia yms. Afro-rumba tunneilla livemusiikki.

Iltaisin meillä on mahdollisuus päästä tanssimaan parhaiden kuubalaisten orkesterien säestyksellä. Miramarin ja Galianon musiikkitaloissa ilmapiiri on täydellinen tanssimiseen ja musiikista nauttimiseen.

Teemme retkiä Havannassa, tutustumme nähtävyyksiin ja Kuuban historiaan sekä kulttuuriin. Ajelemme vanhoilla amerikkalaisilla autoilla ja tottakai kävelemme myös Maleconin maineikkaalla rantabulevardilla. Kuubassa voit kuulla musiikkia kaikkialla ja mikä olisikaan ihanampaa kuin tanssia vähän sonia raikasta mojitoa nauttien.

Vierailemme myös eri kaupunginosissa, joissa pääset lähelle kuubalaista rumbaa. Näissä paikoissa pystyt aistimaan ja ehkäpä myös ymmärtämään vähän paremmin mistä kaikki on lähtöisin ja mitä rumba kuubalaisille merkitsee.

Havannan kauniit itäiset rannat ovat osa kiertomatkaamme. Talvikaudesta huolimatta tunnet hiekan lämmön ja meren aaltojen kauniin äänen.

Viñalesin laakso on olennainen pysäkki Kuuban matkalla. Tässä maan länsiosassa (Pinar del Río) sijaitsevassa laaksossa on upea maaseutumainen maisema. Suosittelemme ottamaan kamerasi mukaan, jotta voit kaapata itsellesi muistoja tämän yhden Kuuban mahtavimman ja vieraillumman paikan luonnosta.

 

Majoitus (casas particulares/ yksityismajoitus)

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö majoittuminen yksityiseen asuntoon olisi paras tapa tutustua Havannaan ja kuubalaisiin. Yksityismajoituksessa voit viettää aamusi rennosti ja pääset osaksi arkista kuubalaista elämää. Asunnot sijaitsevat Havannan Vedadossa lähellä kuuluisaa Hotel Nacionalia ja Maleconia. Majoitus ei sisälly matkan hintaan.

Matkan hintaan 1.200e sisältyy:

 • Lentokenttäkuljetukset Havannassa
 • 20 tanssituntia oman kuubalaisen parin kanssa, pääopettaja, muusikot afro-/rumbatunneilla
 • Lounas tanssituntien yhteydessä
 • Tutustuminen Havannan vanhaan kaupunkiin kävellen
 • Retki Viñalesiin (opas)
 • Retki rannalle
 • Retki rumban synnyinsijoille Juanelon kaupunginosaan
 • Kiertoajelu Havannassa vanhojen jenkkiautojen kyydissä
 • Info illan konserteista ja matineista sekä muista aktiviteeteista
 • Taksimatkat tanssitunneille, Juaneloon, rannalle ja ilta-aktiviteetteihin
 • Viimeisen päivän ohjelma ja ruokailu yhdessä ryhmäläisten ja tanssiparien kanssa

TÄRKEÄÄ! Hintaan ei sisälly sisäänpääsymaksut ym. kulut vaihtoehtoisista aktiviteeteista, joista sovimme yhdessä ryhmän kanssa paikanpäällä Kuubassa.

 

Jokaisen tulee hankkia itselleen lennot, majoitus, turistikortti ja oma matkavakuutus, sekä varmistaa passin voimassaolo (6kk maahan saapumisesta).

 

Ilmoittautuneille järjestämme syyskuussa infotilaisuuden matkasta, jossa voimme yhdessä keskustella lentojen, majoituksen ja turistikorttien hankinnasta, sekä teitä kiinnostavista retkistä ja iltaohjelmasta.

 

Sitovat ilmoittautumiset 31.8.2019 mennessä osoitteeseen info@brianramos.fi

Maksimi osallistujamäärä 20 henkilöä.

 

Maksu maksetaan kahdessa osassa. Ensimmäinen erä syyskuussa ja loput Kuubaan saavuttaessa.

 

Älä epäröi kysyä lisätietoja matkasta!

 

(Matka peruuntuu vain matkan järjestäjän odottamattoman vakavan sairauden takia. Tässä tapauksessa emme vastaa teille jo mahdollisesti syntyneistä järjestämäämme matkaan liittymättömistä kuluista, esim.lennot tai majoitus.)

 

 

Palautetta viime matkalla mukana olleilta:

”Pääsimme tutustumaan paikkoihin, joihin ei muuten pääsisi tai menisi. Juanelon vierailu oli hieno kokemus. Tanssitunnit olivat hyvässä paikassa: ulkona, varjossa ja sitten vielä se mainio ateria. Kuljetukset sujuivat hyvin. Olit  järjestänyt muitakin mukavia kokemuksia, kuten konsertit, autoajelu ensimmäisenä päivänä, retket, ihmiset olivat niihin tyytyväisiä. Pääopettajamme oli taitava.”

 

”Matka oli todella hieno ja unohtumaton kokemus ja hyvin järjestetty! Lähtisin heti uudestaan.
Erityisesti pidin Juanelon lasten ja Palacio de la Rumban tanssiesityksistä. Molemmissa oli upea tunnelma ja sellaisia esityksiä ei Suomessa pääse katsomaan, joten se oli minulle jotain hyvin ainutlaatuista. Myös livemusiikki tanssitunneilla oli tosi hieno juttu ja toi tanssiinkin ihan erilaista tunnelmaa ja energiaa.
Minulla ei ole matkasta mitään huonoa sanottavaa.Kokonaisuutena olin matkaan hyvin tyytyväinen, oli hienoa että sain olla mukana. Brian järjesti kaiken hyvin huolellisesti ja sujuvasti. Tanssitunnit olivat autenttisella paikalla opettajan kotona, ja saimme myös syödä lounaan samassa paikassa ja lounas oli aitoa kotiruokaa – tällainen kaikki toi aitoa kuubalaista tunnelmaa, jollaista ei tavallisilla turistimatkoilla näe. Mieliinpainuvin ihanien elämysten joukossa oli tunnelmallinen ilta Juanelossa ja lasten esitykset. Aivan jotain mitä ei voi uskoa todeksi, että lapset voivat olla niin taitavia tanssijoita! Oli myös hienoa nähdä Brianin koti ja vanhemmat.”

Valikko