SALSAPÄIVÄ RUEDA AVOIN TASO MIEHET la 13.11. klo 12:00–12:55

20,00 

SALSAPÄIVÄ -intensiivikurssi

Lauantaina 13.11.

Opi tanssimaan tyylikästä kuubalaista salsaa huippuopettajan kanssa!

Tanssinopettaja: Ranses Charón/ Kuuba

RUEDA avoin taso klo 12:00–12:55

 

Huom! Verkkokaupassa on parituntien tuotteet erikseen naisille ja miehille.

Kuubalainen Ranses Charón Hechavarría aloitti tanssimisen jo 5-vuotiaana Havannan kaduilla ja lasten tanssiryhmissä, mutta ammattitanssijaksi hän valmistui vuonna 2003 Kuuban kansallisesta taidekoulusta (ENA).

Ammatillisen uransa tanssijana ja koreografina Ranses aloitti National Folkloric Company:ssa, jossa hän tanssi solistina ja toimi koreografina. Hän on työskennellyt monissa Kuuban maineikkaimmissa tanssiryhmissä, kuten Yoruba Andabo ja Ballet Rakatan (ensitanssija/koreografi). Tanssiryhmien kanssa Ranses on tehnyt useita kiertueita Kuubassa, Etelä- ja Väli-Amerikassa, Yhdysvalloissa, Euroopassa, Australiassa ja Aasiassa.

Vuonna 2009 hänelle tarjottiin töitä tanssijana, opettajana ja koreografina Helsingissä. Suomessa Ranses työskenteli 8 vuotta eri tanssikouluissa, teattereissa, radiossa ja televisiossa.

Vuonna 2017 tie vei kuitenkin Suomesta Yhdysvaltoihin työskentelemään tanssiparin kanssa ja opettamaan tanssia tanssikouluissa ja festivaaleilla. Parhaillaan Ranses asuu Saksassa, mutta matkustaa ympäri maailmaa taiteensa ja tanssikulttuurinsa saattelemana.

Tuntikuvaukset löydät täältä:

https://www.brianramos.fi/tanssitunnit/tuntikuvaukset/

Ota mukaasi vesipullo ja iloinen mieli 🙂

Kurssi täynnä hyvää energiaa! Vamos!

Huom! Tiiviskurssin maksu on samalla sitova ilmoittautuminen kurssille. Voit katsoa tarkemmat peruutusehdot verkkokaupan osto- ja toimitusehdoista.

Tietosuojaseloste - Verkkokaupan maksu- ja toimitusehdot

Maksupalvelun tarjoaa Visma Pay