Ajankohtaista

 

RUMBAMARATON TIIVISKURSSI LA 11.6. Lisää tietoa tästä!

 

PUISTOLATINZUM

Kesällä on lupa hikoilla!
Latinzum on vahvasti tanssillinen liikuntatunti,  jossa tehdään helppoja askelkuvioita lattarimusiikin tahtiin. Tunnilla kunto nousee ja kalorit kuluvat!
Aika: Kuutena perjantaina 10.6. 17.6. 1.7. 8.7. 15.7. 22.7. Klo 17:30-18:30
Paikka: Kupittaanpuistossa lintulammikon ja hiekkatien välisellä  nurmialueella.
Hinta:  5e.
Tulethan paikalle ajoissa ja varaa mukaasi käteistä tai maksa Smartumin, Edenredin, EPassin, EazyBreakin aplikaatiolla mobiilimaksuna/liikuntasetelillä.
Ei ennakkoilmoittautumista.
Huom! Tapahtumalla on säävaraus.

Loistavia uutisia! Kevään aikataulu on julkaistuKaikki tanssista innostuneet ovat tervetulleita tunneille, ei erillistä ilmoittautumista. Keskiviikkoisin pidetään Ritmos-rumpuryhmän treenit ja sunnuntaisin Sabor-tanssiryhmän treenit. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ryhmien toimintaan, voit lähettää meille viestiä tai keskustella Brianin kanssa koululla.Tanssinopetusta taidolla ja tunteella!

 

 

 

Sähäkkäät lattaritanssit sopivat loistavasti myös aloittelijoille.

❤ Salsa / maanantaisin klo 18

Salsa on kuubalaisista tansseista monimutkaisin, mutta ehdottomasti myös hauskin. Liikkeet ovat pehmeitä, mutta kuitenkin vauhdikkaita. Soolotunnit ovat koreografiapainotteisia, mutta aloittelijankin on helppo tulla mukaan, sillä alkeistunnit aloitetaan helpoilla kuvioilla ja tasoa vaikeutetaan pikkuhiljaa.

 

VERKKOKAUPPAMME ON AVATTU

Keskitytään jatkossa tunneilla vain olennaiseen, eli tanssiin.

Maksa sarjakortit, kausikortit, kertamaksut ja kurssit ennakkoon verkkokaupassamme, ja tule tanssimaan. Kortin saat mukaasi seuraavalla kerralla tunnille tullessasi.

Liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, EPassi, Eazybrake, Tyky) maksaminen käy edelleen paikanpäällä tanssitunneilla.

Tästä  pääset suoraan verkkokauppaan.

 

 

TYÖPORUKALLA TANSSIMAAN!

Yhdessäoloa ja uutta energiaa. Iloisilla tunneillamme kiireet kaikkoavat ja   suorituspaineet sulavat. Tyky- ja virkistyspäiville tanssitunnit joko omissa tiloissanne tai Saippua Centerillä!

Yksityistunnit järjestetään arkisin ennen klo 17 tai lauantaisin.

Varaukset ja lisätiedot
info@brianramos.fi

 

UUSI TANSSISALI 💃
Löydät meidät edelleen Saippua Centerin päärakennuksesta, mutta sisäänkäynti on pääoven vasemmalta puolelta B-rapusta, josta portaita toiseen kerrokseen.

 

 

 

 

 

Tietosuojaseloste - Verkkokaupan maksu- ja toimitusehdot