Ajankohtaista

Kevään aikataulu 3.1.-12.6.2022 Kaikki tanssista innostuneet ovat tervetulleita tunneille, ei erillistä ilmoittautumista. Keskiviikkoisin pidetään Ritmos-rumpuryhmän treenit ja sunnuntaisin Sabor-tanssiryhmän treenit. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ryhmien toimintaan, voit lähettää meille viestiä tai keskustella Brianin kanssa koululla. ‼️Joululomaa vietämme 20.12.- 2.1. Sarja- ja kausikortteihin, jotka ovat voimassa vielä syyskauden päättyessä, lisäämme tammikuussa kaksi viikkoa lisää käyttöaikaa‼️ Tanssinopetusta taidolla ja tunteella!

 

 

LATINZUMLAUANTAI 11.12.

Ilmassa on jo juhlan tuntua, mutta ennen kuin joulu on ovella ja namuset ripustettu kuusen oksille, on aika ottaa hiki pintaan kunnon treenillä!

Järjestämme peräkkäin kaksi energistä latinzum -tuntia. Voit valita itse osallistutko yhdelle tunnille, vai haastatko itseäsi kahden tunnin intensiivisellä treenillä.  Tutustu kurssiin täällä!

 

Sähäkkäät lattaritanssit sopivat loistavasti myös aloittelijoille 🕺💃

Aloitteleville sopivia tunteja aikataulussamme:

❤ Salsa / maanantaisin klo 18

Salsa on kuubalaisista tansseista monimutkaisin, mutta ehdottomasti myös hauskin. Liikkeet ovat pehmeitä, mutta kuitenkin vauhdikkaita. Soolotunnit ovat koreografiapainotteisia, mutta aloittelijankin on helppo tulla mukaan, sillä alkeistunnit aloitetaan helpoilla kuvioilla ja tasoa vaikeutetaan pikkuhiljaa.

❤ Salsaton / sunnuntaisin klo 16

Salsaton on yhdistelmä viehkeää salsaa ja energistä reggaetonia. Onko mitään parempaa, kuin oppia parhaat palat näistä molemmista tanssityyleistä ja sekoittaa niistä hauska koreografia. Tämä tunti tuo hien pintaan!

Kaikki tunnit ovat soolotanssitunteja. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ja maksun voi hoitaa etukäteen verkkokaupassamme.

Tervetuloa mukaan ❤

 

VERKKOKAUPPAMME ON AVATTU

Keskitytään jatkossa tunneilla vain olennaiseen, eli tanssiin.

Maksa sarjakortit, kausikortit, kertamaksut ja kurssit ennakkoon verkkokaupassamme, ja tule tanssimaan. Kortin saat mukaasi seuraavalla kerralla tunnille tullessasi.

Liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, EPassi, Eazybrake, Tyky) maksaminen käy edelleen paikanpäällä tanssitunneilla.

Tästä  pääset suoraan verkkokauppaan.

 

 

TYÖPORUKALLA TANSSIMAAN!

Yhdessäoloa ja uutta energiaa. Iloisilla tunneillamme kiireet kaikkoavat ja   suorituspaineet sulavat. Tyky- ja virkistyspäiville tanssitunnit joko omissa tiloissanne tai Saippua Centerillä!

Yksityistunnit järjestetään arkisin ennen klo 17 tai lauantaisin.

Varaukset ja lisätiedot
info@brianramos.fi

 

UUSI TANSSISALI 💃
Löydät meidät edelleen Saippua Centerin päärakennuksesta, mutta sisäänkäynti on pääoven vasemmalta puolelta B-rapusta, josta portaita toiseen kerrokseen.

 

SYKSYN AIKATAULU 🤸‍♂️
Jatkossa tanssitaan myös maanantaisin. Keskiviikon tunti jää pois.

Ei ennakkoilmoittautumista 🤸‍♀️🤸‍♂️💃🕺

Rakkaudesta tanssiin ja kuubalaiseen kulttuuriin ❤❤❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tietosuojaseloste - Verkkokaupan maksu- ja toimitusehdot