Tiiviskurssit

RUMBAMARATON TIIVISKURSSI LA 11.6.

 

RITMOS -soitonopetus (Rumba – Yambú) klo 10:00–10:55
avoin taso/ 20€

RITMOS -soitonopetus (Rumba – Guaguancó) klo 11:00–11:55
avoin taso/ 20€

Soitonopettaja: Barbaro Crespo/ Osain del Monte/ Kuuba

 

Tauko 15 minuuttia

 

YORUBA/ YEMAYÁ -tanssinopetus
klo 12:15–13:10
avoin taso/livemusiikki/ 20€

RUMBA/ YAMBÚ -tanssinopetus
klo 13:15–14:10
avoin taso/livemusiikki/ 20€

RUMBA/ GUAGUANCÓ -tanssinopetus
klo 14:15–15:10
avoin taso/livemusiikki / 20€

BEMBÉ -tanssinopetus klo 15:15–16:10
avoin taso/livemusiikki/ 20€

 

Tanssinopettaja: Yoli Méndez/ Kuuba

 

Koko kurssi (6h) yhteishintaan vain 105€
Tanssikurssi (4h) yhteishintaan vain 70€

 

Barbaro:
Barbaro Crespo eli Machito on kuubalainen muusikko, joka tunnetaan myös taiteellisella nimimerkillä ”La Clave de Barrio”. Hän on rohkea tutkija ja omaperäinen tekijä, joka erottuu omalla musiikillisella kielellään ja mestarillisilla lyömäsoittotaidoillaan.
Yli 15-vuotisen uransa aikana Machito on osallistunut lukuisille festivaaleille, esiintynyt teattereissa, televisiossa ja suosituissa tapahtumissa paitsi Havannassa myös kansainvälisesti (Saksa, Ranska, Englanti, Yhdysvallat, Kongo jne.).
Vuodesta 2013 hän on kuulunut Kuuban suosituimpaan rumbaorkesteriin ”Adonis y Osain del Monte”.
Vuosina 2017-2020 hän on osallistunut ranskalais-kuubalaiseen afro-jazzmusiikkiprojektiin ”¿Que vola?”. Tällä hetkellä Machito kehittää myös omia musiikkiprojektejaan yhteistyössä muiden taiteilijoiden kanssa Euroopassa.
Kansainvälisten esiintymisten lisäksi Machito antaa soittotunteja ja mestarikursseja kaikista perinteisistä afro-kuubalaisista rytmeistä ja jakaa laajaa tietämystään kuubalaisen rumban historiasta ja juurista. Hänen oppilaansa tulevat kaikkialta maailmasta oppimaan tältä lyömäsoitinten mestarilta.

Yoli:
Yoli taitaa kuubalaiset tanssit huikealla ammattitaidolla!
Yoli on korkeasti kouluttautunut tanssija ja tanssinopettaja. Hän on opiskellut arvostetuissa Kuubalaisissa tanssinopetusinstituuteissa:
-Kansallinen taidekoulu (ENA)
-Superior of Art -instituutti, jossa hän on toiminut myös tanssiopettajana ammattitanssijoiksi opiskeleville.

Yolilla on ollut upea kansainvälinen ura soolotanssijana ja opettajana eri maissa, kuten Meksiko, Venezuela, Kanada, Hollanti, Tanska, Venäjä, Espanja, Saksa ja Suomi.

Hän on erikoistunut afrokuubalaisiin tansseihin ja kuubalaisiin folkloretansseihin.

Toivotamme kurssille tervetulleeksi kaikentasoiset tanssijat ja soittajat, sillä tunnit alkavat perusteista ja etenevät nopeaan tahtiin aina jatkotasolle saakka. Rumbakurssille voit tulla tutustumaan ja ihastumaan tähän värikkääseen tanssiin, sekä mukaansatempaaviin rytmeihin. Sydämensä jo aiemmin rumballe avanneet ovat tervetulleita kurssille saamaan uusia ideoita tanssiin/soittoon ja hiomaan omaa tyyliä. Ota tanssikurssille mukaasi rennot vaatteet ja vesipullo, sekä iso huivi tai pitkä kellohame.

Rumbaa voi tanssia eri tavoin riippuen rumberon eli rumbatanssijan omasta tyylistä. Rumbaa soitetaan lyömäsoittimilla (mm. congarumpu, clave, cajón). Soitonopetuksessa keskitymme congarumpujen (tumbadora) soittoon. Meillä on rumpuja koululla, mutta jos sinulla on oma rumpu, niin kannattaa ottaa se mukaan, jotta kaikki saavat soittaa mahdollisimman paljon.

Tuntikuvaukset löydät täältä:
https://www.brianramos.fi/tanssitunnit/tuntikuvaukset/

Viimeksi kurssi myytiin loppuun pikavauhtia, joten varmista paikkasi kurssilla ja ilmoittaudu nopeasti mukaan verkkokaupassamme: https://www.brianramos.fi/tuote-osasto/tiiviskurssit/

 

Kurssin voi maksaa myös liikuntaeduilla, mutta ennakkoilmoittaudu siinä tapauksessa sähköpostilla info@brianramos.fi.

 

Huom! Tiiviskurssin maksu on samalla sitova ilmoittautuminen kurssille. Voit katsoa tarkemmat peruutusehdot verkkokaupan osto- ja toimitusehdoista.

Kurssi täynnä hyvää energiaa! Vamos!

 

Tietosuojaseloste - Verkkokaupan maksu- ja toimitusehdot