Esittely

Intohimosta tanssinopetukseen ja rakkaudesta kuubalaiseen kulttuuriin ❤

Tanssitunnit Brian Ramos on tunnettu perusteellisesta ja laadukkaasta tanssin opetuksesta. Tunneillamme ammattitaitoisesta opetuksesta pääsevät nauttimaan niin aloittelijat kuin edistyneetkin tanssijat.

Brian on yksi pätevimmistä kuubalaisten tanssien opettajista. Hän on ammattitanssija, palkittu koreografi ja kokenut tanssinopettaja, joka tietää miten tärkeää on oppia heti alkeista alkaen vahva perusta tanssille ennen vaikeisiin koreografioihin siirtymistä. Opettajana Brian on kärsivällinen ja haluaa, että jokainen tuntee itsensä energiseksi tunnin jälkeen.

Tanssitunnit Brian Ramos on kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkää tanssia. Tunneillamme tutuksi tulee myös kuubalainen kulttuuri ja saattavat välillä rummutkin säestää tanssijoita. Opetusta kuubalaisten congarumpujen soitosta olemme järjestäneet jo vuosia.

Ilmapiiri tunneillamme on rento, eikä lainkaan suorituskeskeinen. Kaikki tunnit pidetään suomen kielellä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki tanssista kiinnostuneet.

Haluatko oppia tanssimaan salsaa, rumbaa, sonia, chachachata, afroa tai reggaetonia? Hyödynnä siis loistava mahdollisuus oppia kuubalaiselta tanssin ammattilaiselta, joka on syntynyt näiden rytmien keskelle.

Meillä aito rakkaus tanssiin näkyy ja tuntuu.

Lämpimästi tervetuloa hyvän mielen tanssitunneille! ❤

Tietosuojaseloste - Verkkokaupan maksu- ja toimitusehdot