Palvelut

 

Mitä voimme tarjota Teille?

 

TANSSI JA SOITTO

Tanssitunnit viikottain aikataulun mukaisesti. Uusi aikataulu tehdään aina kauden vaihtuessa.

Yksityistunnit järjestämme niin yksityishenkilöille, kuin yrityksillekin. Tunnin voi tilata yksin tai parin kanssa mistä tahansa opettamistamme tanssityyleistä kts. tuntikuvaukset. Yksityistunteja voi ottaa kertaluontoisesti tai useamman kerran paketteina. Tuntien sisältö suunnitellaan aina toiveidenne pohjalta ja tunneille jokainen osallistuu oman taitotasonsa mukaan.

Ryhmäyksityistunti (esim. tykypäivä, virkistyspäivä) on mukava tapa rentoutua ja viettää aikaa yhdessä työporukan, kavereiden tai harrasteryhmän kesken. Mikä olisikaan hauskempaa, kuin hyvä koko vartaloa liikuttava ja varmasti hymyn kasvoille tuova tanssitunti esimerkiksi työpaikan virkistyspäivänä. Kuubalaiset tanssit vievät mukanaan ihan jokaisen taitotasosta riippumatta! Myös liikunnallisemmat tanssitunnit ovat mahdollisia.

Polttaritunnit ovat energinen ja hauska lisä morsiamen tai sulhasen tärkeään päivään. Tällä tunnilla tanssitaidolla ei ole väliä, jokainen pysyy varmasti mukana letkeässä menossa. Tunnilla voidaan opettaa useampaa tanssilajia. Miltä kuulostaisi esimerkiksi iloinen salsa, katutanssi reggaeton, latinmix tai vauhdikas liikunnallinen tanssitunti latinzum?

Hääpareille häätanssin suunnittelu ja opetus. Haluatteko tanssia häissänne täysin perinteisestä valssista poikkeavan häätanssin ja antaa itsellenne ja vieraillenne mieleenpainuvan kokemuksen. Miten olisi vaikkapa salsa ja siihen räätälöity kaunis ja hyvin harjoiteltu oma koreografia.

Tiiviskurssi on nopea tapa päästä alkuun tanssiharrastuksessa tai syventää jo aiemmin opittuja taitoja. Tiiviskursseja järjestämme eri kuubalaisista tansseista. Kurssin sisällöstä riippuen on mahdollista opetella alkeita tai keskittyä tanssin tekniikkaan ja ilmaisuun. Tiiviskurssilla voidaan harjoitella myös paria kolmea eri tanssilajia yhtenä päivänä. Tilauksesta opetamme myös muissa tanssikouluissa.

Koreografiat esityksiin ja tapahtumiin. Suunnittelemme ja opetamme teille näyttävät kuubalaisten tanssien koreografiat esitykseenne, oli sitten kyseessä ryhmä tai pienempi kokoonpano. Ota yhteyttä, jos haluat ammattilaisen suunnitteleman tyylikkään kokonaisuuden.

Soitonopetusta on mahdollista saada kuubalaisen tumbadoran (suom. congarumpu) tai cajonin (suom. laatikko) soitosta. Tumbadoralla ja muilla pienemmillä lyömäsoittimilla soitetaan perinteisiä afrokuubalaisia rytmejä.  Tumbadoran soittaja soittaa yleensä 1-4  eri rumpua, joista jokaisesta välittyy hieman erilainen ääni. Cajon sen sijaan on vanerista tehty laatikkomainen rumpu. Soitin on tavallaan iso kaikukoppa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan cajon on kuitenkin monipuolinen soitin. Kaikki erilaiset lyömäsoittimet yhdessä muodostavat omaperäisen musiikillisen kokonaisuuden.

 

ESITYKSET, DJ-PALVELUT, ORKESTERI

Esitykset. Tarjoamme sopivat tanssiesitykset isompiin ja pienempiin tilaisuuksiin. Kokeneen ammattitanssijan ja loistavan esiintyjän mieleenpainuva sekä mukaansatempaava tanssiesitys tai tanssinopetustuokio tekee tapahtumastasi ainutlaatuisen. Esitys voidaan toteuttaa myös useamman tanssijan ryhmässä tai tanssiparin kanssa.  Esitykset mahdollisia myös livemusiikilla. Tässä hyvä idea esimerkiksi pikkujouluihin, kesäjuhliin, syntymäpäiville tai ravintolan iltaohjelmaan!

Dj-palvelut lattarimusiikilla tilaisuuksiin ja ravintoloihin. Dj-palveluun voidaan sisällyttää myös tanssiopetustuokio tai tanssiesitys.

 

Otathan yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva paketti! Vastaamme mielellämme mihin tahansa kysymykseen.

Lisätiedot ja varaukset: Tanssitunnit Brian Ramos info@brianramos.fi

 

 

Tietosuojaseloste - Verkkokaupan maksu- ja toimitusehdot